G.A.D Tegnérgatan Stockholm

I vår möbelaffär på Tegnérgatan 4 kan du se hela G.A.D:s breda sortiment av möbler, kombinerat med inspirerande konst och diverse inredning som vi valt. Håll utkik här på hemsidan, ibland har vi vernissage och happenings då vi även har kampanjpriser på utvalda möbler eller hela sortimentet!

Svensktillverkade trämöbler i naturliga material

G.A.D bygger alla möbler i massiva material såsom björk, ek, kalksten, granit och läder. Detta görs hantverksmässigt från grunden i vårt snickeri på Gotland. Ytbehandling sker med miljövänlig linolja eller såpa som standard. Läs mer om möbeltillverkningen här.

Utvalda inredningsdetaljer

Vi strävar efter att vara en möbelaffär med ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Övriga varumärken som vi samarbetar med är Eldblå, Kasthall, Klong, Bergs Potter, Skultuna, Våges, Libeco, Kristina Stark, Skruf, Big Pink, Eduards Accessories, Quod, L:A Bruket, Lindell & CO, Örsjö belysning, Luce Plan, Secto Design, Konsthantverk, Paradisverkstaden, Lindform, Tove Adman med många fler. 

Håll kontakten med oss

Om du vill veta ännu mer om vad som händer i vår möbelaffär, få tips och råd om inredning eller skötsel av dina möbler eller kanske inspirera andra med dina bilder och idéer så finns G.A.D finns också på Instagram och Facebook.

G.A.D Stockholm
Tegnérgatan 4
113 58 Stockholm

Tel 08-545 480 08
gadstockholm@gad.se

Våra tillfälliga öppettider:

Måndag stängt

Tisdag – Fredag 11.00 – 18.00

Lördag 11.00 – 16.00

Söndagar/röda dagar stängt

 

Konst och skulptur

Vi har ofta pågående utställningar av utvalda konstnärer. Hos oss finns det alltid konst och skulptur till salu av någon form.

Just nu visar vi konst av Ingela Penje som bor i Västergarn på Gotland.