Orders for at least SEK 500 are sent free of charge.

Signed Swedish furniture craftsmanship since 1997

Your cart

Your cart is empty

In our shop you will find our furniture of the highest quality with carefully selected materials - built by our carpenters on Gotland since 1997.

HÖSTERBJUDANDE

Vi firar vår eleganta nyhet BURS bord

10 procents prisreduktion på alla matbord
15 september – 15 november

MATBORD

Under perioden 15 september-15 november firar vi höstens nyhet Burs bord med 10 procents prisreduktion på hela matbordssortimentet.

Erbjudandet gäller i våra butiker, hos våra återförsäljare samt i vår webshop.

Burs matbord passar med sitt eleganta formspråk som köksbord, men även som matbord i matsalen eller i vardagsrummet. Den tunna bordsskivan i kombination med de nätta bordsbenen ger känslan av ett bord som flyter i rummet. Läs gärna mer om Burs och våra övriga bord nedan.

Samtliga matbord tillverkas för hand i Sverige, i oljad massiv ek eller björk.

Varje bord blir ett personligt projekt som tillverkas enligt traditionella hantverksmetoder, och som numreras och signeras av ansvarig snickare.

Burs Bord
Mafrids Matbord 170x82 | Matbord | G.A.D
Mafrids Matbord
Ardre slagbord i gotländsk kärnfuru | Kitchen & Dining Room Tables | G.A.D
Ardre slagbord i gotländsk kärnfuru
Ardre slagbord | Bord | G.A.D
Ardre slagbord

“Här har vi utmanat fysikens och materialens möjligheter. Bakom bordet Burs och stolen Bäl ligger många års arbete med att utforma dem i lätta och närmast svävande material. Naturligtvis bär möblerna G.A.Ds signum när det gäller kvalitet, massiva material och att varje möbel tillverkas för hand i Sverige."

– Kristian Eriksson, formgivare G.A.D
Ardre slagbord i gotländsk kärnfuru | Kitchen & Dining Room Tables | G.A.D

Hållbarhet varar längst

G.A.Ds möbler tillverkas i Sverige. I våra möbler framhävs finsnickeriets vackra lösningar och naturmaterialens egenskaper. De ger även mycket robusta och tåliga konstruktioner, vilket medför en lång livslängd.

Att vi jobbar med massiva naturmaterial och naturliga ytbehandlingar ger också den oerhörda fördelen att möblerna lätt kan underhållas, vårdas och renoveras. Vid behov till och med återställas till nyskick, flera gånger om.

Hållbarhetstänket rankas högt hos oss, inte minst i våra materialval. Vi använder framförallt massiv ek och björk, som kompletteras med lammskinn från de gotländska gårdarna. Vi jobbar också i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri och Elmo, samt i ylle från Klippans yllefabrik. Ytbehandlingen är alltid miljövänlig, vi använder gärna olja men kan även erbjuda vattenbaserade lacker och färg.

Mafrids Matbord 225x82 | Matbord | G.A.D

Tillverkad för hand i massiva material

Oavsett om du behöver en yta för att ställa ifrån dig kaffekoppen eller utrymme för att visa upp dina favoritprylar, så erbjuder G.A.Ds sortiment många valmöjligheter. Vilket bord du än väljer så kommer du att få en vacker handgjord möbel som är tillverkad här hemma i Sverige, i massiva material.

G.A.D tillverkar möbler så som man gjorde förr. Man kombinerar design med massiva material och genuint hantverk. I snickeriet arbetar några av Sveriges skickligaste. möbelsnickare och deras arbete genomsyras av ett traditionellt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som sinkning, genomgående tappar och möten slipade i fas. Finsnickeriets lösningar medför mycket robusta och tåliga konstruktioner med lång livslängd.

Alla G.A.Ds möbler signeras av en ansvarig snickare innan de lämnar snickeriet, vilket garanterar hantverksmässigt tillverkade möbler av högsta kvalitet.