Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

G.A.D gästas av - Emma von Brömssen

Vi kommer återkommande att ge våra kunder möjlighet att träffa spännande gäster i våra butiker. Vi kallar det "G.A.D gästas av".

Först ut är G.A.D Göteborg där mönsterdesignern Emma von Brömssen gästar butiken och visar upp sin mönstervärld på tapet, textil och porslin. 

Emma grundade sitt varumärke 2008 på västkusten. Hållbarhet och kvalitet är några av de egenskaper som utmärker både varumärket och formgivarens produkter. Kombinationen av harmoniska, nordiska färgtoner och mönster inspirerade från naturen, gör att hennes design får hemmet att kännas levande. 2016 blev Emma von Brömssen utsedd till årets stjärnskott av Elle Decoration.

Lördagen den 6 maj får göteborgarna en unik chans att träffa Emma, höra mer om hennes arbete och se ett stort urval av hennes produkter. För att fira detta lite extra bjuder vi under dagen på bubbel och tårta. Butiken på Postgatan 31 har öppet mellan kl. 11-15 på lördag. Utställningen pågår fram till den 30 juni.

Emma von Brömssen är den första av gästerna ni kommer att få möjlighet att träffa i våra butiker. Vi kommer framöver att presentera nya gäster, så håll utkik i våra kanaler. Och om det någon särskild person ni skulle vilja träffa, hör gärna av er till gad@gad.se.

Varmt välkommen till G.A.D Göteborg lördag den 6 maj!

 

G.A.D gästas av - Emma von Brömssen
Förgående inlägg
Nästa inlägg