Beställningar för minst 500 kr skickas fraktfritt.

Signerat svenskt möbelhantverk sedan 1997

Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

Standardfärger

Färg som väcker känslor

Vi målar våra produkter med vattenbaserad och miljövänlig färg från Syntema. 

Vi har nio standardfärger, men kan också tillmötesgå andra önskemål om du kontaktar oss.

Se våra standardfärger på bilderna i kollaget nedan: 

Övre raden från vänster:

  • Övide vitrin i Östergarn blå, Stelor vitrin och Endre pall i Visby röd, Högklint byrå i Brucebo grön. Roma bänk i Slite grå
  • Ala bord med vaser i Bungenäs grå
  • Ala skrivbord i Eksta grön

Nedre raden från vänster: 

  • Lansa stolar i Norsta Auren vit
  • Fole karmstol i Kutkäldu svart
  • Ala småbord, det högre i Furillen grå, det lägre i Bungenäs grå
G.A.D Standardfärger

  

Vi är även återförsäljare av hela Farrow & Ball´s sortiment av färg och tapeter

Precis som vi använder Farrow & Ball sig av traditionella metoder och de finaste ingredienserna för att tillverka sina genuina produkter.

Tapeterna handtrycks på miljövänligt FSC-märkt papper med deras egen miljövänliga färg, (konventionella tapeter trycks med bläck) vilket ger dom en en unik yta med vacker textur.

När John Farrow & Richard Ball började tillverka färg i Dorset, England, blev de snabbt kända för sin höga kvalitet. När utvecklingen i världen gick mot billigare akryl och plastfärg valde Farrow & Ball att inte haka på den trenden. Idag har Farrow & Ball många lojala kunder och Showrooms över hela världen men än idag finns hela produktionen i Dorset.

All färg är miljövänlig med lågt eller minimalt VOC-innehåll, vilket gör att färgen luktar väldigt lite och torkar snabbt. Färgen är testad och uppfyller kraven för säkra leksaker. Föräldrar kan med gott samvete måla barnens rum, deras möbler och leksaker.

Hemligheten bakom Farrow & Ball´s imponerande färgedjup ligger i kemin. Det höga innehållet av pigment, det rika hartsbindemedlet och temperaturtåliga ingredienser är nyckeln till det oslagbara resultatet. Varje batch som tillverkas, oavsett hur liten eller stor, kontrolleras med samma noggrannhet för att fastställa att den motsvarar de skyhöga kraven företaget ställer.

Mycket tid läggs på att ta fram kulörerna till paletten som omfattar 132 färger. De har alla förtjänat sin plats. De ikoniska namnen på färgerna har en historisk anknytning eller en egen historia att berätta. 

Vill du ha en fullständig färgkarta?

Kontakta butiken i Visby, 0498-248230 eller visby@gad.se.
Vi skickar den till dig gratis.

 

Standardfärger
Förgående inlägg
Nästa inlägg