Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

G.A.D Göteborg gästas av - Charlotte Olsson

Lördagen den 2 september gästas G.A.D Göteborg på Postgatan 31 av konstnären Charlotte Olsson under ett vernissage mellan kl. 11-16.

Bakom Charlottes glädjefyllda konstverk ligger ett budskap gömt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Med gamla spetsar, plastskräp från havet och annat återvunnet material skulpterar hon färgsprakande konstverk och mönster. 

Charlottes konst finns representerad i både privata och officiella samlingar. Hon har tidigare ställt ut på bland annat Hollywood Road Gallery och Decorative Art Fair i London, och hon är en av få svenskar som har haft en separat utställning på Europarådet för Mänskliga Rättigheter i Strasbourg.

Så här säger Charlotte om sin konst:

"Med min konst vill jag sprida glädje och eftertanke. Motiven och färgerna är livsbejakande men bakom ligger ett viktigt budskap. All min konst är skulpterad av återvunnet material. Det är en symbol för att vi ska vara rädda om moder jord och visa respekt för allt levande. Precis som allt levande endast kommer i en upplaga gör jag endast min konst som original. När jag får materialet i min hand talar det till mig och säger vad det vill bli, det är en otroligt inspirerande känsla att få vara bandet mellan det som varit och det nya livet. Att få göra skillnad."

Se gärna mer på www.charlotteolsson.se

Utställningen visas mellan den 2 september-14 oktober 2023.

 

Varmt välkommen!

 

Adress: Postgatan 31, Göteborg

Öppettider: tisdag-fredag kl. 11-18, lördag 11-16

 

 

 

G.A.D Göteborg gästas av  - Charlotte Olsson
Förgående inlägg
Nästa inlägg