Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

Hållbarhet varar längst 

För mer än 20 år sedan startade G.A.D med idén om möbler som kan förändra världen. Möbler utan genvägar som inte bara håller genom livets resa, utan dessutom går i arv från generation till generation. Våra kunder har i 20 år visat oss att vi inte är de enda som tror på tidlös design och hållbarhet.

Därför fortsätter vi att tillverka ärliga möbler i massivt material i vårt snickeri på Gotland. Därför att hållbarhet på riktigt är viktigt och för att ärlighet varar längst. Vi på G.A.D tillverkar möbler så som man gjorde förr. Vi kombinerar design med gotländsk känsla, äkta naturmaterial och genuint hantverk.

Samtliga möbler produceras i det egna snickeriet i Hemse på Gotland. Här arbetar några av Sveriges skickligaste möbelsnickare och deras arbete genomsyras av ett traditionellt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som sinkning, genomgående tappar och möten slipade i fas.

Hållbarhetstänket rankas högt hos oss, inte minst i våra materialval. Vi använder framförallt massiv ek och björk, som kompletteras med gotländsk kalksten från Burgsvik, lammskinn från öns gårdar, svart granit, stål och glas. Ytbehandlingen är alltid miljövänlig, vi använder gärna olja men kan även erbjuda vattenbaserade lacker och färg.