Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

Se G.A.D i nytt visningshus

Passa på! I sommar kan du se och uppleva vårt möbelhantverk i en verklig hemmiljö, skapad av Frida Ramstedt som driver Sveriges största inredningsblogg Trendenser – i Sommarnöjens senaste visningshus i gotländska Ljugarn. 

Efterfrågan på Sommarnöjens vackra, modul- eller platsbyggda, hus är stor på Gotland, och man har redan uppfört ett trettiotal hus på ön. För att lättare möta kunder bjuder man nu in till ett nytt visningshus i natursköna Ardre strax utanför Ljugarn.

Huset man uppfört är 50 kvadratmeter stort, och av modellen ”Sommar”. Frida Ramstedt, Trendenser, fick uppdraget att inreda huset och valde möbler från G.A.D, vilket vi så klart tycker är fantastiskt roligt – och resultatet blev verkligen slående bra! Åk till Ardre och se helheten i sommar! Visningshuset är tillgängligt enligt nedan.

Fredag den 8 juli kl.12 bjuder Sommarnöje också in till premiärvisning, med expertdialog där du kan få svar på alla dina frågor om hus, arkitektur, byggnation och bygglovsregler!

Foto av Frida Ramstedt för @Trendenser

Öppettider i visningshuset i sommar:

8 juli kl.12-15.00 – Premiärvisning med expertdialog!
9 juli kl.12.00-14.00
13 juli – Förboka en visning
19- 22 juli kl.12.00-15.00
10 augusti – Förboka en visning

Maila visning@sommarnojen.se om du vill se huset en annan tid så försöker vi ordna det.

 

Se G.A.D i nytt visningshus
Förgående inlägg
Nästa inlägg