Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

G.A.D Göteborg – vår nya butik!

Välkommen att uppleva G.A.D i Göteborg!

Från och med 1 juni 2022 finns vi på Postgatan 31 i centrala Göteborg. Här ser vi fram emot att träffa nya och gamla G.A.D-vänner och prata ”riktiga möbler”, gjorda för hand i hållbara naturmaterial av högsta kvalitet.

Vi har en rymlig och nyrenoverad lokal, fylld med både spännande nyheter och älskade klassiker från snickeriet i Hemse hemma på Gotland.

brissund

Upplev hållbara och massiva naturmaterial som kan älskas och vårdas i generationer. Tidlös design och tradition. 

Gad

I butiken kommer ni att mötas av Charlotte och andra som tidigare jobbat i vår butik i Visby. Vi är stolta och glada över att få jobba med Charlotte, som brinner för svenskt möbelhantverk och kommer företräda G.A.D på bästa sätt: Med utmärkt service!

En annan kul sak: Vår adress ligger i en del av Göteborg där det just nu händer mycket! Vi ser fram emot att vara med och bidra till en härlig och livfull del av staden!

Varmt välkommen att besöka oss!

GAD GÖTEBORG

 


Ardre från Ardre.

Vårt lokalproducerat virke som sedan byggs här på ön.
Mer närproducerat än så här blir det inte. Ardre avställning görs i detta utförande av gotländsk kärnfuru som växt och sågats i Ardre socken, bara tjugo minuter från vårt snickeri.ardre
ardre avställning
 

Öppettider:

Tisdag-fredag: 11.00-18.00

Lördag: 11.00-16.00

 

 

G.A.D Göteborg
Postgatan 31 
411 06 Göteborg
Org nummer: 559345-5628
Telefonnummer: 0730985419

 

 

G.A.D Göteborg Postgatan 31
Förgående inlägg
Nästa inlägg