Varukorg

Tomt

I vår shop hittar du våra möbler i högsta kvalitet med noga utvalda material - byggda av våra snickare på Gotland sedan 1997.

SOFFBORD

Möbler från G.A.D är för dig som uppskattar design och traditionellt hantverk, och som satsar på hållbarhet genom att välja svensktillverkade möbler i massivt trä som kan underhållas i generationer.

Våra soffbord tillverkas för hand efter din beställning. Välj mellan populära Hejnum och Bläse med svävande bordsskivor, minimalistiska Furillen eller stilrena Fjaugen.

Hejnum soffbord 120x60
Hejnum soffbord 135x60
Hejnum soffbord 85x85
Hejnum soffbord runt 90
Bläse soffbord, ellips
Bläse soffbord 82x50
Bläse soffbord 160x50
Furillen runt soffbord 90
Furillen soffbord, njurform
Furillen ovalt soffbord
Furillen runt soffbord 60
Bläse Schackbord 50x50

Hållbarhet varar längst

G.A.Ds möbler tillverkas i Sverige. I våra möbler framhävs finsnickeriets vackra lösningar och naturmaterialens egenskaper. De ger även mycket robusta och tåliga konstruktioner, vilket medför en lång livslängd.

Att vi jobbar med massiva naturmaterial och naturliga ytbehandlingar ger också den oerhörda fördelen att möblerna lätt kan underhållas, vårdas och renoveras. Vid behov till och med återställas till nyskick, flera gånger om.

Hållbarhetstänket rankas högt hos oss, inte minst i våra materialval. Vi använder framförallt massiv ek och björk, som kompletteras med lammskinn från de gotländska gårdarna. Vi jobbar också i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri och Elmo, samt i ylle från Klippans yllefabrik. Ytbehandlingen är alltid miljövänlig, vi använder gärna olja men kan även erbjuda vattenbaserade lacker och färg.

Tillverkad för hand i massiva material

Oavsett om du behöver en yta för att ställa ifrån dig kaffekoppen eller utrymme för att visa upp dina favoritprylar, så erbjuder G.A.Ds sortiment många valmöjligheter. Vilket bord du än väljer så kommer du att få en vacker handgjord möbel som är tillverkad här hemma i Sverige, i massiva material.

G.A.D tillverkar möbler så som man gjorde förr. Man kombinerar design med massiva material och genuint hantverk. I snickeriet arbetar några av Sveriges skickligaste. möbelsnickare och deras arbete genomsyras av ett traditionellt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som sinkning, genomgående tappar och möten slipade i fas. Finsnickeriets lösningar medför mycket robusta och tåliga konstruktioner med lång livslängd.

Alla G.A.Ds möbler signeras av en ansvarig snickare innan de lämnar snickeriet, vilket garanterar hantverksmässigt tillverkade möbler av högsta kvalitet.

“Min ambition är att skapa vackra och välgjorda möbler i massiva material, så långt bort från slit-och-släng man kan komma. Ett traditionellt svenskt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som gör att möblerna kan leva länge, i generation efter generation."

– Kristian Eriksson, formgivare
Bläse soffbord, ellips | Soffbord | G.A.D